2017-07-19 23:44:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Érzékeny napja van ma

Napi horoszkóp július 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai. Előbb eressze ki a gőzt, aztán törődjön velük.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll, jó fényszögben a Jupiterrel. Valaki sok örömet szerez majd önnek, talán még ajándékot is kaphat. Nagyon felszabadultnak és vidámnak érezheti magát – ugyanakkor bátornak is! Egy konfliktushelyzetben határozottan kiáll valaki mellett, és az illető hálás lesz önnek.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Derűs napra számíthat. Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezte, de lehet, hogy ez még jobb is így. A magányos órákra is szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse azok társaságát, akik néha már az idegeire mennek.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma sok pozitív megerősítést kap, úgy általában az élettől, de konkrét személyektől is… A munkájának az eredményét is azonnal láthatja, ami elégedetté teszi. Az esti órákban viszont egy hír megzavarhatja a nyugalmát.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold az Ikrek jegyében áll együtt a Vénusszal. Ma valamivel kapcsolatban lehull a fátyol a szeméről, végre tisztán lát. Bár dühíti, hogy eddig hagyta magát félrevezetni, mégis jó, hogy végre szembesült a problémával. Most legalább tud tenni ellene!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem tud és nem is szabad elzárkóznia a megújulás, az újító tendenciák elől. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami, mint nem túl kellemes kötelesség jelentkezhet az ön számára. Ne féljen, mert jó is kisülhet belőle!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Végre visszatér a jókedve és a magabiztossága. Ezzel együtt jár, hogy az életmódján is változtatni akar. Jól teszi, ha kipróbál egy új mozgásformát! Válasszon olyat, amit társaságban űzhet, önnek ez való!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma zöld lámpát kap minden hivatalos ügyintézés, joggal kapcsolatos feladat – ezek most lényegesen gördülékenyebben, gyorsabban mennek, mint pár nappal ezelőtt! Ha valamit meg kell szerveznie (nyaralás, ünneplés, családi összejövetel), ma azzal is végezhet!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön hajlamos időnként elsiklani a problémák felett, és egy legyintéssel elintézni őket. Ez időnként áldás, máskor viszont a saját életét nehezíti meg vele. Ma hajlandó foglalkozni egy problémával, és gyors megoldást is talál rá.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár ön általában visszafogott jellem, ma valaki a viselkedésével rákényszeríti, hogy színt valljon. Az illető viselkedése lehet pozitív és negatív is, de az biztos, hogy nem hagyja hidegen! Az is lehet, hogy egy nagy szenvedély veszi ma kezdetét…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold és a Vénusz együtt állnak az Ikrek jegyében, most nehéz összpontosítania. Talán kisebb problémái adódnak az anyagiakkal kapcsolatban. Nem sok értelme lenne megérzéses alapon dönteni, vagy olyan kockázatot vállalni, amit nem engedhet meg magának.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap ismét tovább növelheti önbizalmát. Dicséretben, kiemelésben részesülhet, és ezt még versenytársai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: